Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Eau D´Issey Pure - EDP

Márka: Issey Miyake
2016-ban a Miyake márka bemutatta a   L´Eau D´Issey Pure  női illatot toalettvíz formájában.  Ez a virágos, víz illat frissességet, szabadságot hordoz magában. Engedje magát elvarázsolni a lenyűgöző… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

2016-ban a Miyake márka bemutatta a  L´Eau D´Issey Pure női illatot toalettvíz formájában.  Ez a virágos, víz illat frissességet, szabadságot hordoz magában. Engedje magát elvarázsolni a lenyűgöző illatával.

Összetétel

fej

tenger hangok

szív

jázmin, damaszkuszi rózsa, liliom, narancsvirág

Alapillat

borostyán, kasmír fa

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc