Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Signature Of Excellence - EDP

Márka: Jaguar
Parfumérka Alexandra Monet létre 2015-ben fougerovou illat férfiaknak Signature kiválóság. Fej illat áll bergamot, petitgrain és szerecsendió. Középpontjában fogja érezni labdanum, vetiver és fás… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Parfumérka Alexandra Monet létre 2015-ben fougerovou illat férfiaknak Signature kiválóság. Fej illat áll bergamot, petitgrain és szerecsendió. Középpontjában fogja érezni labdanum, vetiver és fás jegyekkel. Alapvetően ez hozzáfűzi harmónia szürke pézsma, tömjén és tonkabab.

Összetétel

fej

bergamott, petit gabona, szerecsendió

szív

vetiver, labdanum, palo santo

Alapillat

szürke pézsma, tömjén, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc