Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

James Bond 007 - EDT

Márka: James Bond
James Bond 007 egy friss - fougere férfi illat. Ezzel az időtlen illattal természetes lesz, az alapillatban kibontakoznak az alma, levendula, kardamon illatai. A szívillatban rejtőzik a vetiver és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

James Bond 007 egy friss - fougere férfi illat. Ezzel az időtlen illattal természetes lesz, az alapillatban kibontakoznak az alma, levendula, kardamon illatai. A szívillatban rejtőzik a vetiver és a szantálfa, ezek az összetevők lassan a kumarin és a zuzmó alapillatba változnak át. Az illat  James Bonda 007 Skyfall legújabb filmével együtt került egyszerre a piacra.

Összetétel

fej

alma, levendula, kardamom

szív

vetiver, szantálfa

Alapillat

zuzmó, kumarin

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc