Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Classique - EDP

Márka: Jean P. Gaultier Kód: pJG094
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Classique Eau De Parfum a Classique kollekcióból egy keleti-virágos illat a nők számára. A fejillata édes mézből és rózsákból készül, a tisztán virágos szívillatban a vanília orchidea és a nárcisz kombinációja érezhető. A kompozíciót a vanília, borostyánkő, tonkabab és szantálfa kombinációja zárja.


Az illat 1990-ben került a piacra.

Összetétel

fej
rózsa, méz
szív
nárcisz, vanília orchidea
Alapillat
vanília, borostyán, tonkabab, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia

A termék a következő csoportokban található meg

Márka: Jean P. Gaultier

Jean Paul Gaultier 1952-ben született Acueilben, Franciaországban. 1970-ben Pierre Cardin asszisztensként, majd Patou-nál kezdte pályafutását, de végül visszatért Pierre-be. 1976-ban bemutatta első kollekcióját. Bár francia volt, lenyűgözte London utcáit, nem pedig a romantikus párizst. Ez a tiszteletre méltó és tehetséges művész egy olyan illatgyűjteményt is mutatott, amely a szenvedélyt inspirálja és szexuális és varázsa. Parfümjei parfümjei extravagánsak és teremtményei is. Ezek az illatok nagyon fényűzőek és tekintélyesek a sikeres és sikeres emberek számára. A JPG minden érzékét élvezheti.

Tudjon meg többet Jean Paul Gaultierről a magazinunkban .

...több
Jean P. Gaultier
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc