Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Classique Essence de Parfum - EDP

Essence de Parfum Classique Jean Paul Gaultier egy női illat. Egy keleti virágos, illatos és nagyon érdekes kapcsolat, amely inspirálja sok hölgy, aki azt akarja, hogy látható. Először érzel gyömbér,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Essence de Parfum Classique Jean Paul Gaultier egy női illat. Egy keleti virágos, illatos és nagyon érdekes kapcsolat, amely inspirálja sok hölgy, aki azt akarja, hogy látható. Először érzel gyömbér, mandarin és aldehidek. Ez köti össze a szívet, amely hordozza feljegyzései jázmin, narancsvirág és sambac. Az egész készítmény zárja tejszínhab, vanília, fa hangok, benzoin és kasmír fa.

Gaultier parfüm üveg szerelmesei már meglepő. Klasszikus női alak egy szép ajándék ón. Ilyen a szag, amely-ben említik először 2016-ban.

Összetétel

fej

zázrvor, aldehidek, mandarin

szív

sambac jázmin, narancsvirág

Alapillat

tejszínhab, vanília, fa hangok, benzoin, fa kašímrové

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc