Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Le Beau Male - EDT

Jean Paul Gaultier bemutatja az ikonikus Le Male illatának egy másik kiadását. A Le Beau Male parfüm egy példátlan ember képe: érzéki tengerész, aki magabiztos szexuális fellebbezést nyújt. Ez a vágy… Leírás és paraméterek

Leírás

Jean Paul Gaultier bemutatja az ikonikus Le Male illatának egy másik kiadását. A Le Beau Male parfüm egy példátlan ember képe: érzéki tengerész, aki magabiztos szexuális fellebbezést nyújt. Ez a vágy, az elvárás, az izgalom tárgya. Egy forró testre hulló jégcsepp, amely örömmel rázza. Az illat minden érzéket stimulál, és feltárja az emberben rejtett erotikus potenciált.

2013-ban indult.

Összetétel

fej

menta, üröm

szív

zsálya, levendula, narancsfa virág

Alapillat

pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc