Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Le Male - balzám po holení

Jean Paul Gaultier tengerész szimbólumot használt a flacon számára. A Le Male egy keleti fuger illatú. Az első fázisban a bergamott, a kardamon, a levendula, a narancs a köménymaggal kombinálva… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Jean Paul Gaultier tengerész szimbólumot használt a flacon számára. A Le Male egy keleti fuger illatú. Az első fázisban a bergamott, a kardamon, a levendula, a narancs a köménymaggal kombinálva érezheti magát, az utolsó szakaszban az egzotikus fák, a Tonka bab és a vanília kápráztatják őket.

Az illat 1995-ben kezdődött.

 

Összetétel

fej

levendula, bergamot, kardamom

szív

narancsvirág, kömény

Alapillat

Tonkabab, vanília, egzotikus fák

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc