Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Jil - EDP

Márka: Jil Sander
Az érzékei a rózsaszín bors, az élénk levendula és a friss mandarin frissítő kombinációját varázsolják a felső jegyzetben, tele energiával, bátorsággal és fűszeres spontaneitással. A virágos szívben… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Az érzékei a rózsaszín bors, az élénk levendula és a friss mandarin frissítő kombinációját varázsolják a felső jegyzetben, tele energiával, bátorsággal és fűszeres spontaneitással. A virágos szívben a völgyek liliom természetesen női illata az íriszporos jegyekkel és különösen a revolverrel kombinálva van. A fehér pézsma érzékeny érzéke és a vanília csésze gyönyörű illata elvarázsol benneteket. A borostyán érzékenységével együtt a Jil illat aláírásának aláírása is kiegészül.

Összetétel

fej

rózsaszín bors, levendula, mandarin

szív

a völgy lilája, írisz, forgat

Alapillat

vanília, borostyán, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc