Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Style - EDP

Márka: Jil Sander
Női illatok Jil Sander stílus jött létre a magabiztos nő. Fejezi ki az intim és diszkrét luxus körülöleli egy nő kasmír és tükrözi vele született érzékiség. Ez virágos-fás illat van rejtve a palack,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Női illatok Jil Sander stílus jött létre a magabiztos nő. Fejezi ki az intim és diszkrét luxus körülöleli egy nő kasmír és tükrözi vele született érzékiség. Ez virágos-fás illat van rejtve a palack, amelynek célja az volt, mint egy műalkotás, és kapcsolódik a világ építészet. Legyen magát az illata Style!

Összetétel

fej

frézia, mangó, kardamom, szegfűbors szemek, lila

szív

magnólia, írisz, jázmin, vanília

Alapillat

borostyán, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc