Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Collector´s Edition - parfémová voda s rozprašovačem

Márka: Justin Bieber
Justin Bieber Collector´s Edition 2014-ben indult. A lédús gyümölcsök és a gazdag kompozíció finom virágai illatát érezheti. A kompozíciót meleg fa, pézsma és borostyán érinti. Próbálja ki Justin… Leírás és paraméterek

Leírás

Justin Bieber Collector´s Edition 2014-ben indult. A lédús gyümölcsök és a gazdag kompozíció finom virágai illatát érezheti. A kompozíciót meleg fa, pézsma és borostyán érinti. Próbálja ki Justin Bieber Collector´s Edition eredeti parfümhangjait.

Összetétel

fej

maracuja, bergamott, körte

szív

frézia, lonc, forgó

Alapillat

muskus, szantálfa, borostyán, sárgabarack

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc