Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Flower By Kenzo L´Elixir - EDP

Márka: Kenzo
2015-ben a Kenzo márka új, luxus illatot vezetett be a nőknek, a Flower By Kenzo L´Elixir-nek. Ez a virágos-gyümölcsös illat a mandarin és a málna friss tónusával nyílik meg, amely lassan… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

2015-ben a Kenzo márka új, luxus illatot vezetett be a nőknek, a Flower By Kenzo L´Elixir-nek. Ez a virágos-gyümölcsös illat a mandarin és a málna friss tónusával nyílik meg, amely lassan megváltoztatja a bolgár rózsa és a narancsvirág szívét. Ezután praliné, vanília és por keveréke alakul ki.

Összetétel

fej
mandarin, málna
szív
Bolgár rózsa, narancssárga virág
Alapillat
bourbon vanília, porhangok, praliné

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc