Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Kenzo Homme - EDP

Márka: Kenzo
A  Kenzo Homme egy aromatikus-fás férfi illat. Az óceán ereje ihlette, így jött létre a  Kenzo friss és ellenállhatatlanul érzéki illata. Fő összetevői közé tartozik a kardamon, menta és a citrusok.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):
Ajándék Minta Kenzo

Leírás

Kenzo Homme egy aromatikus-fás férfi illat. Az óceán ereje ihlette, így jött létre a Kenzo friss és ellenállhatatlanul érzéki illata. Fő összetevői közé tartozik a kardamon, menta és a citrusok. A szívillatban érezhető a tengeri tónusok, zsálya és a fűszerek. A kompozíciót a vetiver, vanília, cédrus és a szantálfa kombinációja zárja.
Az illat 2016-ban került  a piacra.

Összetétel

fej

kardamom, menta, citrusfélék

szív

tengeri tónusok, zsálya, fűszerek

Alapillat

vetiver, vanília, cédrus, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc