Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Kenzo Homme Night - EDT

Márka: Kenzo
A férfi, amely szerint az illat modellezett spontán, készen áll a veszélye egy kicsit hülye és nagyon csábító. Ő nem veszi magát túl komolyan, és szórakoztató körül. Az illat le vidám, érdekes és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):
Ajándék Minta Kenzo

Leírás

A férfi, amely szerint az illat modellezett spontán, készen áll a veszélye egy kicsit hülye és nagyon csábító. Ő nem veszi magát túl komolyan, és szórakoztató körül. Az illat le vidám, érdekes és energikus. Mintegy tevírá friss grapefruit kevert fűszerek, mint a kardamom, koriander. A szíve készült muskátli és üröm, tippeket mangó, kompenzálja a meleg és csábító alján a tonkabab, vetiver és guajakgyantát fa.

Összetétel

fej

citrom, kardamom, koriander

szív

üröm, muskátli, üröm, mangó

Alapillat

vetiver, guaiac, tonka

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc