Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Eau 2 Kenzo Pour Homme - EDT

Márka: Kenzo
L´Eau 2 Kenzo Pour Homme egy friss, citrus illat férfiaknak, amelynek bemutatása 2012-ben Az illat által létrehozott Sonia Constant és megnyitja jegyzeteket narancs, grapefruit és a gyömbér virág. A… Leírás és paraméterek

Leírás

L´Eau 2 Kenzo Pour Homme egy friss, citrus illat férfiaknak, amelynek bemutatása 2012-ben Az illat által létrehozott Sonia Constant és megnyitja jegyzeteket narancs, grapefruit és a gyömbér virág. A szív találunk levendula és boróka, a bázist rejt evett, cédrusfa és vetiver.

Összetétel

fej

gyömbér virág, narancs, grapefruit

szív

levendula, boróka

Alapillat

fenyő, cédrusfa, vetiver

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc