Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Kouros - aftershave

Férfi illata olyan embernek, aki tudja, mi az! Egy ember, aki életét legjobban tárolja, amit érez, mit próbál. A zöld eukaliptusz, a füstölő, a kínai cédrusfa, a szerecsendió és a kámforfa fűszeres… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Férfi illata olyan embernek, aki tudja, mi az! Egy ember, aki életét legjobban tárolja, amit érez, mit próbál. A zöld eukaliptusz, a füstölő, a kínai cédrusfa, a szerecsendió és a kámforfa fűszeres íze tökéletesen felmelegíti az összes érzéket és az egész testet. Olyan illatanyag, amelynek eredeti ereje a természetes szenvedély elcsábítása és kifejeződése.

 

Összetétel

fej

zöld eukaliptusz, cédrusfa

szív

tömjén, szerecsendió

Alapillat

kámfor fa, benzoin

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc