Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Eau Kenzo Pour Homme - EDT TESZTER

Márka: Kenzo
Víz Lenyűgöz téged? Szereted őt frissesség és a tisztaság? L´Eau Kenzo Pour Homme illatanyagot ihlette a víz, amelyen keresztül éles frissítő. Ez illata Kenzo tiszta, modern, kék ég és teljesen józan… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):
Ajándék Minta Kenzo

Leírás

Víz Lenyűgöz téged? Szereted őt frissesség és a tisztaság? L´Eau Kenzo Pour Homme illatanyagot ihlette a víz, amelyen keresztül éles frissítő. Ez illata Kenzo tiszta, modern, kék ég és teljesen józan. Lehet viszlek az őrült zaj, köszönhetően ez meg fogja találni a békés harmóniát benned. L´Eau Kenzo Pour Homme elegáns, jellegzetes, mentes minden túlzásokat. Ez a friss, élénkítő, átlátható és megtestesíti az alapvető értékek az élet.

Összetétel

fej

Yuzu, citrom, paprika

szív

lótusz, zöld árnyalatok, vízi menta, vízi jegyzetek

Alapillat

fehér pézsma, cédrusfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc