Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L’Homme Ideal - EDP

Márka: Guerlain
L’Homme Ideal a Guerlain márkától egy fás-aromás illat férfiaknak. A fejilatot a citrus, a narancsvirág és a rozmaring alkotja. A szívet a tonkabab és a mandula illatjegyek képviselik. A illat… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

L’Homme Ideal a Guerlain márkától egy fás-aromás illat férfiaknak. A fejilatot a citrus, a narancsvirág és a rozmaring alkotja. A szívet a tonkabab és a mandula illatjegyek képviselik. A illat alapját a vetiver, a cédrus és a bőr kompozíciója képezi.

Az illat 2014-ben került piacra.

Összetétel

fej

narancsvirág, rozmaring, citrus

szív

tonkabab, mandula

Alapillat

vetiver, cédrus, bőr

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc