Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

L´Homme Parfum Intense - EDP

Yves Saint Laurent elindított egy új változata az illat L´Homme. E parfüm Parfüm intenzív L´Homme aláírásával perfumers Anne flipo és Dominique Ropion. L´Homme Parfüm Intenzív erősebb és erősebb,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Yves Saint Laurent elindított egy új változata az illat L´Homme. E parfüm Parfüm intenzív L´Homme aláírásával perfumers Anne flipo és Dominique Ropion. L´Homme Parfüm Intenzív erősebb és erősebb, mint a hagyományos kölnivíz L´Homme. G fás, fűszeres, citrusos az egyedülálló férfi parfüm, amelynek célja az bátor férfiak.

Összetétel

fej

bergamott, citrom, bors

szív

Artemisia, narancsvirág

Alapillat

borostyán, fás jegyek

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc