Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

La Tentation De Nina - EDT

Márka: Nina Ricci
Limitált következik illatát Nina 2006. friss virágos-gyümölcsös illat közösen létrehozott parfümöket Olivier Cresp és mestercukrász párizsi cukrászdában Vincent Lemains. La Tentation de Nina a szaga,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Limitált következik illatát Nina 2006. friss virágos-gyümölcsös illat közösen létrehozott parfümöket Olivier Cresp és mestercukrász párizsi cukrászdában Vincent Lemains. La Tentation de Nina a szaga, mint a frissen sült macaroons málna krém. Hozzáteszi frissességét a bergamott és a végén úgy érzi, a vanília, a pézsma és a szantálfa.

Az illat-ben indult 2014-ben.

Összetétel

fej

bergamot

szív

málna, bolgár rózsa, mandula, citrom macaroons

Alapillat

fehér pézsma, vanília, szantálfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc