Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Challenge - EDT

Márka: Lacoste
Lacoste Challenge energetizáló és vidám férfi illat, amely elveszi a fiatalabb férfi rajong a dinamikus életmód. Diszkrét keveréke a klasszikus és a modern összetevők tükrözi fiatalos-sportos… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

Lacoste Challenge energetizáló és vidám férfi illat, amely elveszi a fiatalabb férfi rajong a dinamikus életmód. Diszkrét keveréke a klasszikus és a modern összetevők tükrözi fiatalos-sportos karakterét az illat. Flakon illatában nyele egy teniszütőt. Fekete, díszített összetéveszthetetlen logó Crocodile szeptember zamatos sárga - a szín az teniszlabda.

Fragrance 2009-ben indult.

Erről a szag több elmondjuk mi magazin .

Összetétel

fej

mandarin, citrom, bergamot

szív

gyömbér, levendula

Alapillat

ébenfa

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc