Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau De Lacoste L.12.12 Rouge - EDT

Márka: Lacoste
Lacoste a történelem során először ad egy férfi illatgyűjteményt, amelyet a legismertebb Lacoste ruházat ihlette - a póló Lacoste L.12.12. 1927-ben maga René Lacoste jött elő javaslatával - a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Lacoste a történelem során először ad egy férfi illatgyűjteményt, amelyet a legismertebb Lacoste ruházat ihlette - a póló Lacoste L.12.12. 1927-ben maga René Lacoste jött elő javaslatával - a háborúközi időszak francia teniszlegendájával. Egyszerű, de funkcionális és elegáns sportruhája nemcsak más teniszbajnokokba beleszeretett. Az egyszerű póló által biztosított szabad mozgás gyorsan híressé tette és a divat legendává, és a férfiak szekrényének nélkülözhetetlen részévé tette minden kontinensen.

Az Eau De Lacoste L.12.12 Rouge egy friss, fűszeres-fás aromája férfiaknak, amelynek bevezetése a mangó, a mandarin és a roibos kombinációját rejti, a szív fűszeres, alapvetően benzoint, fás hangokat és akácot tartalmaz.

2012-ben indították.

Összetétel

fej

mangó, mandarin, roibos

szív

bors, kardamom, gyömbér

Alapillat

benzoin, fás hangok, akác

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc