Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eau De Gaga - EDP

Márka: Lady Gaga
Eau De Parfüm víz Gaga új illat márka Lady Gaga. Ez egy titokzatos illat, amely függőséget, a jó értelemben. Létrehozva egy bájos varázsa, hogy körülöleli a titokzatos fátyol. Az illat épül félénkség… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Eau De Parfüm víz Gaga új illat márka Lady Gaga.

Ez egy titokzatos illat, amely függőséget, a jó értelemben. Létrehozva egy bájos varázsa, hogy körülöleli a titokzatos fátyol. Az illat épül félénkség fehér ibolya, amely egyesíti a férfias és nőies fellebbezést. Tónusokkal teremt illatanyagok fás-virágos illat, amely hozzáteszi, intenzitása és nyit egy frissítő robbanás mész sugároz dinamizmust és élénkségét.

Ez a termék 2014-ben indított.

Összetétel

fej

lime

szív

fehér ibolya

Alapillat

fás hangok bőr

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc