Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Lady Million - EDP - KEDVEZMÉNY- sérült doboz

Márka: Paco Rabanne
Lady Million citrus virágos illat nőknek Paco Rabanne márka. Az illat van rejtve a palack alakú arany gyémánt. Úgy tervezték, hogy a domináns nő, tüzes karakter, sugárzó hihetetlen érzékiség. Érintsd… Leírás és paraméterek

Leírás

Lady Million citrus virágos illat nőknek Paco Rabanne márka. Az illat van rejtve a palack alakú arany gyémánt. Úgy tervezték, hogy a domináns nő, tüzes karakter, sugárzó hihetetlen érzékiség. Érintsd ti ezt gem és elvarázsolni illat tele luxus.

Azt 2010-ben indult.

Összetétel

fej

nerol, citrom, málna

szív

jázmin, narancsvirág, gardénia

Alapillat

pacsuli, méz

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc