Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Lady Million - testápoló 

Márka: Paco Rabanne
A   Lady Million egy citrusos-virágos női illat a Paco Rabanne termékcsaládból. Domináns hölgynek készült, a ki tüzes jellegű, hihetetlen érzékiséget sugároz ki magából. Érintse meg  ezt a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A  Lady Million egy citrusos-virágos női illat a Paco Rabanne termékcsaládból. Domináns hölgynek készült, aki tüzes jellegű, hihetetlen érzékiséget sugároz ki magából. Érintse meg ezt a gyöngyszemet, és engedje magát elvarázsolni ezzel a luxussal teli illattal.

2010-ben került a piacra.

 

Összetétel

fej

nerol, citrom, málna

szív

jázmin, narancsvirág, gardénia

Alapillat

pacsuli, méz

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc