Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Lalique Pour Homme - EDT

Márka: Lalique
Lalique Pour Homme Oroszlán orientális-fás illata Lalique Parfums márka. Luxus kombinált csillogó tele csábítás tökéletesen megragadja a karakter az illat, amely egyesíti a citrusok kíséretében… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Lalique Pour Homme Oroszlán orientális-fás illata Lalique Parfums márka. Luxus kombinált csillogó tele csábítás tökéletesen megragadja a karakter az illat, amely egyesíti a citrusok kíséretében rozmaring és a levendula illata a fejét, és virágos szív dúsított cédrusfa. Az utolsó benyomás fokozza a szantálfa, borostyán, pacsuli, vanília és csábító.

Úgy indult 1997-ben.

Összetétel

fej

rozmaring, levendula, mandarin, grapefruit, bergamot

szív

írisz, jázmin, gyöngyvirág, cédrus

Alapillat

szantálfa, borostyán, pacsuli, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc