Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Nilang - EDP

Márka: Lalique
Nilang a márka Lalique egy keleties virágos illat nőknek, amely megnyitja a virágos jegyek a jázmin, frézia, liliom és a nárcisz. Aztán jön a szív álló Lotus és áfonya. Alapítvány rejt szantálfa,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Nilang a márka Lalique egy keleties virágos illat nőknek, amely megnyitja a virágos jegyek a jázmin, frézia, liliom és a nárcisz. Aztán jön a szív álló Lotus és áfonya. Alapítvány rejt szantálfa, ámbra, pézsma, vanília és praliné.

Az illat 1995-ben indult.

Összetétel

fej

jázmin, frézia, liliom, nárcisz

szív

áfonya, lótusz

Alapillat

szantálfa, ámbra, pézsma, vanília, praliné

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc