Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

O De L´Orangerie - EDT

Márka: Lancome
A Lancome márkájú O De L´Orangerie friss, ctrusos-fás illat lányoknak és nőknek, amelyek szeretik a citrusos illatokat. A kezdetben citrus tónusok és narancsvirág keveréke rejtőzik, a szívben jázmin… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

A Lancome márkájú O De L´Orangerie friss, ctrusos-fás illat lányoknak és nőknek, amelyek szeretik a citrusos illatokat. A kezdetben citrus tónusok és narancsvirág keveréke rejtőzik, a szívben jázmin rejtőzik és az alapban cédrusfát és benzoint talál.

2011-ben került piacra.

Összetétel

fej

citrusfélék, narancsvirág

szív

jázmin

Alapillat

cédrusfa, benzoin

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc