Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eclat D´Arpege - EDP - KEDVEZMÉNY - sérült doboz

Márka: Lanvin
Eclat D´Arpege illatát nőiesség, nőiesség kifejezése a szeretet és a szenvedély. A nőiség az aláírás márka Lanvin. D´Arpege Eclat illata olyan, mint egy dallam - friss, tiszta és teljes az öröm. Az… Leírás és paraméterek

Leírás

Eclat D´Arpege illatát nőiesség, nőiesség kifejezése a szeretet és a szenvedély. A nőiség az aláírás márka Lanvin. D´Arpege Eclat illata olyan, mint egy dallam - friss, tiszta és teljes az öröm. Az első lélegzetvétel vet Eclat D´Arpege érzés lágy fény és az öröm, hogy megmarad. Irányítják magukat a frissességét lila és narancssárga megkülönböztető hang.

Fragrance 2002-ben indult.

Összetétel

fej

bazsarózsa, barackvirág, tealevél

szív

pézsma, borostyán, zöld, lila

Alapillat

cédrusfa, napraforgó, narancs

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc