Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Eclat De Fleurs - EDP

Márka: Lanvin
Gyengéd, örömteli és érzéki, ez egy új illat Eclat De Fleurs által Lanvin márka 2015 Szénsavas készítmény tele játékos és vidám hangokat kínál új energiát. Kellemes készítmény nyit körte friss illat,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Gyengéd, örömteli és érzéki, ez egy új illat Eclat De Fleurs által Lanvin márka 2015 Szénsavas készítmény tele játékos és vidám hangokat kínál új energiát. Kellemes készítmény nyit körte friss illat, amely lassan keverve gyengéd rózsa, a jázmin és frézia. Ezt egészíti ki egy kis krémes szantálfa és pézsma.

Összetétel

fej

körte

szív

rózsa, frézia, jázmin

Alapillat

szantálfa, fehér pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc