Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Marry Me! - EDP TESZTER

Márka: Lanvin
Marry Me! emlékeztet a spontán tört a nevetés, teljes az öröm és a boldogság. Gondtalan lényege nőiesség hoz magával az álom a szerelem - biztonságos karok, mint egy szerető. A szív rejtve van egy… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Marry Me! emlékeztet a spontán tört a nevetés, teljes az öröm és a boldogság. Gondtalan lényege nőiesség hoz magával az álom a szerelem - biztonságos karok, mint egy szerető. A szív rejtve van egy pár kivételes összetevők: ropogós, friss keserű narancs Tunézia és csábító jázmin sambac. Azok összekapcsolására van kialakítva lenyűgöző „szerelem első látásra”, kiegészítve barack gyümölcs édes és finom jázmin tea. Érzéki jázmin sambac elnyeli a lágy édességével magnólia elrejtve egy kaszkád rózsaszirom. Fehér virágok lélegzik meleg megjegyzés, hogy a nemes sárga és bódító pézsma.

Nőies, modern üveg bemutatja szalag motívum eredetileg elképzelt formában, amely koronázza ezüstös, enyhén aszimmetrikus absztrakt kupakot a palackra. A palack nyakán, díszített elegáns részlet formájában szalagok magenta hang a stúdióban Alber Elbaz, ellátása az egész darab egy kis eleganciát és törékenységét. Elegancia és stílus tükröződik a forma mezőbe. Logo Marry Me! Signature formákat, amit Lanvin, Albert Elbaz viszont azt mondja, a legszebb az összes a pillanatokat, amikor a páros szív verni kezd ugyanabban a ritmusban.

Azt 2010-ben indult.

Összetétel

fej

narancs, jázmin sambac, őszibarack

szív

jázmin tea, rózsa, magnólia

Alapillat

ámbra, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc