Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Le Male - EDT TESZTER 

Jean Paul Gaultier  a tengerész pólót használta fel az illat flakon szimbólumaként. A Le Male egy keleti-fougere illat. Az illat elején a bergamott,  kardamon,  levendula érezhető, a szívillatban… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Jean Paul Gaultier  a tengerész pólót használta fel az illat flakon szimbólumaként. A Le Male egy keleti-fougere illat. Az illat elején a bergamott,  kardamon,  levendula érezhető, a szívillatban rejtőzik a  narancsfa virága köménymaggal kombinálva, végül az utolsó szakaszban az egzotikus fák, a tonkabab és a vanília illat kombinációja kápráztatja el.

Az illat 1995-ben került a piacra.

Összetétel

fej

levendula, bergamot, kardamom

szív

narancsfa virág, kömény

Alapillat

tonkabab, vanília, egzotikus fák

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc