Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Le Male Popeye Eau Fraiche - EDT

2016-ban a Jean P.Gaultier márka bemutatta a Le Male  Popeye nevű  férfi illatot. Ez a könnyű EDT (Eau Fraiche) alkalmas egy napsütéses nyári napokra, mindazok számára készült, akik szeretik a friss,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

2016-ban a Jean P.Gaultier márka bemutatta a Le Male  Popeye nevű  férfi illatot. Ez a könnyű EDT (Eau Fraiche) alkalmas egy napsütéses nyári napokra, mindazok számára készült, akik szeretik a friss, fougere illatot.  Hagyja magát frissíteni az illat üde tónusaival.

Összetétel

fej

neroli,menta, aldehidek

szív

ambroxán, fás tónusok, zsálya

Alapillat

szantálfa, tonkabab, vanília

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc