Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Le Parfum - EDT 50 ml + testápoló 75 ml + kozmetikai táska

Márka: Elie Saab
Az Elie Saab Le Parfum Eau de Toilette egy új változata az eredeti 2011-es  Le Parfum illatnak. Ez egy  érzéki, virágos-fás illat . Az illatot Francis Kurkdjian készítette, és olyan kivételes… Leírás és paraméterek

Leírás

Az Elie Saab Le Parfum Eau de Toilette egy új változata az eredeti 2011-es  Le Parfum illatnak. Ez egy  érzéki, virágos-fás illat. Az illatot Francis Kurkdjian készítette, és olyan kivételes összetevőket használt hozzá, mint például a méz, a mandarin virág és a vetiver.

Az illat 2011-ben került a piacra.

Összetétel

fej

mandarin virág

szív

narancsvirág, gardenia

Alapillat

méz, rózsa, vetiver

Paraméterek

Származási hely
Arab és keleti
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc