Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Megérkezett a Black Friday • Akár -90 % • A remek akciókkal teli hét elkezdődött 
Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Le Parfum L´Eau Couture - EDT

Márka: Elie Saab
Elie Saab Couture L´eau egy friss érzéki, amely létrehozza a mágikus kapcsolat a nők és a természet. Fragrance rögzíti a virágzó tavaszi természet a városi környezetben. Kifinomult illata L´Eau… Leírás és paraméterek

Leírás

Elie Saab Couture L´eau egy friss érzéki, amely létrehozza a mágikus kapcsolat a nők és a természet. Fragrance rögzíti a virágzó tavaszi természet a városi környezetben. Kifinomult illata L´Eau Couture jellemzi a kiváló finomítás és lemond teljesen új Holt frissességét.

Úgy indult 2014-ben.

Összetétel

fej

mandula

szív

narancsvirág

Alapillat

vanília

Paraméterek

Származási hely
Arab és keleti
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc