Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Le Parfum Resort Collection - EDT

Márka: Elie Saab
Design ház Elie Saab létrehozta az első márka a Le Parfum 2011. 2015 jön egy új limitált - Elie Saab Le Parfum Collection Resort. Az illat ihlette nyáron készítmény a tükörképe a nap a csillámló… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Design ház Elie Saab létrehozta az első márka a Le Parfum 2011.

2015 jön egy új limitált - Elie Saab Le Parfum Collection Resort. Az illat ihlette nyáron készítmény a tükörképe a nap a csillámló tenger szintje.

Az illat virágos-gyümölcsös. Annak létrehozását Mr. Francis Kurkdijan. Kompzice megjegyzéseket tartalmaz füge, narancsvirág, jázmin és frangipani.

Összetétel

fej

narancsvirág, mandarin, narancs, füge

szív

narancs levél, jázmin, frangipani virág

Alapillat

cédrus, ámbra

Paraméterek

Származási hely
Arab és keleti
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc