Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Light Blue Escape to Panarea - EDT

Márka: Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana indított egy új pár illatos parfümök által inspirált szigetek Panarea és Vulcano. Limited Edition 2014, enyhe illata középpontjában a nyári szezonban. Üveges kifejezi frissítő, áll… Leírás és paraméterek

Leírás

Dolce & Gabbana indított egy új pár illatos parfümök által inspirált szigetek Panarea és Vulcano. Limited Edition 2014, enyhe illata középpontjában a nyári szezonban.
Üveges kifejezi frissítő, áll körte, bergamott, virágzó jázmin és narancsvirág szívében. A bázis borostyán, tonkabab és pézsma.

Összetétel

fej

körte, bergamott

szív

jázmin, narancsvirág

Alapillat

borostyán, tonkabab, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc