Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Love Story - EDP 50 ml + testápoló 100 ml

Márka: Chloé
A Chloé Love Story illat megalkotását  egy szerelmi történet ihlette meg, amely a romantikus Párizsban játszódik, abban a városban, ahol a Pont des Arts hídon százával csillognak a szerelemlakatok.… Leírás és paraméterek

Leírás

A Chloé Love Story illat megalkotását  egy szerelmi történet ihlette meg, amely a romantikus Párizsban játszódik, abban a városban, ahol a Pont des Arts hídon százával csillognak a szerelemlakatok. Egy illat, amely minden nap Párizsba repíti el.

A romantikával és szerelmi ígérettel teli illat megálmodója Anne Flipo, parfümkészítő. Az illatkompozícióban a narancsvirág édessége varázslatos erővel bír, neroli frissessége lengi körbe, a jázmin felkavaró nőiessége pedig még ellenállhatatlanabbá varázsolja, a cédrusjegy szinte vibrál a bőrön. A parfüm arca Clémence Poésa francia színésznő. A reklámfilmet Melanie Laurent-el forgatták.
A Love Story virágos illat, friss és szexi, a csábítás felejthetetlen esszenciája. Olyan, akár egy modern szerelmi történet.

Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

neroli

szív

jázmin, narancsvirág

Alapillat

cédrus, pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc