Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Loverdose Tattoo - EDP

Márka: Diesel
Parfüm víz LOVERDOS Tatto egy keleties virágos illat magabiztos nő. Diesel Tatto jelképe az erejét. Fejjegyei a bergamott, mandarin, fekete ribizli, a szívében rózsa, narancsvirág és a jázmin sambac.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (3):

Leírás

Parfüm víz LOVERDOS Tatto egy keleties virágos illat magabiztos nő. Diesel Tatto jelképe az erejét. Fejjegyei a bergamott, mandarin, fekete ribizli, a szívében rózsa, narancsvirág és a jázmin sambac. A bázis illatok tonkabab, a rizs, a vanília és a tej.

Az illat-ben indult 2013-ban.

Összetétel

fej

bergamot, mandarin, fekete ribizli

szív

rózsa, narancsvirág, jázmin sambac

Alapillat

tonkabab, rizs, vanília, tej

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc