Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Ma Vie Pour Femme - EDP 75 ml + testápoló 200 ml 

Márka: Hugo Boss
A Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme illatot az erős, független nő ihlette, aki nem fél koczkáztatni. A parfüm összetétele három részből tevődik össze. Az első a modern nőt jellemzi, a másodikban a… Leírás és paraméterek

Leírás

A Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme illatot az erős, független nő ihlette, aki nem fél koczkáztatni. A parfüm összetétele három részből tevődik össze. Az első a modern nőt jellemzi, a másodikban a nőiesség teljesedik ki, a harmadik pedig a bizalomra épít. A Boss Ma Vie Pour Femme parfüm a kaktuszvirág friss tónusával nyit, amely magába rejti a sivatagi növény felpezsdítő frissességét, ezáltal lesz az illat egyedi és modern összetevője. A szívjegyében rejtőzködő virágzó virágcsokor, amely a rózsa, a  jázmin és a frézia illatában egyesül, a nőiesség tökéletes jelképe. Ezt a csodálatos kompozíciót meleg fás illatjegyek és cédrus egészítik ki, amely a bizalmat tükrözi. A Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme parfüm egy varázslatos illat nőknek, amely magában rejti a nő független szellemének esszenciáját.

Az illat 2014-ben került a piacra.

Összetétel

fej

kaktuszvirág

szív

rózsa, jázmin, frézia

Alapillat

fás jegyek, cédrus

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc