Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Made For Men - dezodor

Márka: Bruno Banani
A Made For Men a hűvös, kiegyensúlyozott csábító fegyvere, amely a harcos felszerelésének nélkülözhetetlen része a csábításhoz. Akárcsak az az ember, akinek kelték, a Made For Men fel van szerelve… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Made For Men a hűvös, kiegyensúlyozott csábító fegyvere, amely a harcos felszerelésének nélkülözhetetlen része a csábításhoz. Akárcsak az az ember, akinek kelték, a Made For Men fel van szerelve férfiassággal, iróniával és józansággal. Nagyszerű könnyebb illat, amely meglepni fog. Uraim, adj magadnak ajándékot, és nem fogsz csalódni!

Az illatot 2010-ben vezették be.

Összetétel

fej

bergamot, zöld alma, rozmaring

szív

szerecsendió, vízi hangok, uszadék

Alapillat

cédrusfa, moha, fa, pézsma, tonkabab

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc