Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Man In Black Orient - EDP

Márka: Bvlgari
Bvlgari bemutatja az eredeti és érzék férfi illatot - Man In Black Orient név alatt. Ez egy keleti fás illat, amely  egyesíti a ritka és kivételes komponensek, mint agar fa, bőr, taif rózsa, rum és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Bvlgari bemutatja az eredeti és érzék férfi illatot - Man In Black Orient név alatt. Ez egy keleti fás illat, amely  egyesíti a ritka és kivételes komponensek, mint agar fa, bőr, taif rózsa, rum és így tovább. Engedje magát elragadta  érzéki tónusaival.

Az illat  2016-ban került a piacra.

Összetétel

fej

rum, kardamom

szív

tubarózsa, Taif rózsa 

Alapillat

bőr, agár fa

Paraméterek

Származási hely
Olasz
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc