Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Mása és a medve - EDT

Márka: EP Line
Mása és a medve az orosz animációs sorozat gyerekeknek. Bemutatja az események csintalan kislány nevű Mása és Misha a medve, az egykori cirkuszi előadók. Eau de Toilette a gyermekek számára Mása és… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Mása és a medve az orosz animációs sorozat gyerekeknek. Bemutatja az események csintalan kislány nevű Mása és Misha a medve, az egykori cirkuszi előadók. Eau de Toilette a gyermekek számára Mása és Medve a virág, és elrejti benne vanília, kókusz és a liliom.

Összetétel

fej

tavirózsa

szív

kókuszdió

Alapillat

vanília

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc