Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Fly High Woman - EDT

Márka: Mexx
Élettel teli az életed, a szíve verte. Jó szórakozást, legyen spontán! Úgy érzi, az az érzés, hogy lebeg ... Fly High. Ez a te napod. A szantálfa, a cédrusfa és a fehér pézsma gazdagított virágos… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Élettel teli az életed, a szíve verte. Jó szórakozást, legyen spontán! Úgy érzi, az az érzés, hogy lebeg ... Fly High. Ez a te napod. A szantálfa, a cédrusfa és a fehér pézsma gazdagított virágos gyümölcsös aroma bizalmat ad.

Az illat 2007-ben indult.

Összetétel

fej

piros ribiszke, mész, görögdinnye

szív

rózsa, lila, virágos koszorú

Alapillat

szantálfa, cédrusfa, fehér pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc