Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pure Man - EDT

Márka: Mexx
Pure Man Mexx márka friss, fougerově-fás illat, aminek célja minden kedves férfiak, akik elégedettek önmagukkal. Úgy tervezték, hogy a férfiak és a természetes személyek, amelyek a család és a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

Pure Man Mexx márka friss, fougerově-fás illat, aminek célja minden kedves férfiak, akik elégedettek önmagukkal. Úgy tervezték, hogy a férfiak és a természetes személyek, amelyek a család és a barátok a legfontosabb.

Úgy indult 2012. augusztus.

Összetétel

fej

pepřovec, rózsaszín bors, kardamom

szív

paradicsom, tengeri hangok

Alapillat

zuzmó, fás jegyek

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc