Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Pure Woman - EDT

Márka: Mexx
Pure Woman by Mexx márka friss, virágos-gyümölcsös illat a nők és lányok, akik szimpatikus és sikeres. Úgy tervezték, hogy a nők, akik álmaik, a család és a barátok a legfontosabbak számukra.… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Pure Woman by Mexx márka friss, virágos-gyümölcsös illat a nők és lányok, akik szimpatikus és sikeres. Úgy tervezték, hogy a nők, akik álmaik, a család és a barátok a legfontosabbak számukra. Fragrance önmagában játékosan egyesíti gyümölcsös jegyek a bevezetőben, a szív virág és a végén fogjuk be szantálfa, pézsma és meleg vanília.

Összetétel

fej

vörös áfonya, gránátalma, mandarin, málna

szív

Lotus, Vendég

Alapillat

szantálfa, vanília, pézsma

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc