Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

For Men - EDT

Márka: Michael Kors
Michael Kors For Men egy keleti és modern Michael Kors be magát a férfiak számára. Egyesíti a városi stílust az ember kalandos természetével. A merész Michael Kors parfümösszetétel ötvözi a fűszeres… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (2):

Leírás

Michael Kors For Men egy keleti és modern Michael Kors be magát a férfiak számára. Egyesíti a városi stílust az ember kalandos természetével. A merész Michael Kors parfümösszetétel ötvözi a fűszeres fűszereket és a ragadtató fa illatot. A parfüm egyedisége füstölőt, velúrot és elemi -t ad hozzá. A kapott kompozíció tökéletes harmóniával és kifinomultsággal lep meg. Csatlakozzon egy kalandos utazáshoz, ahol semmi sem lesz lehetetlen számodra. Az illata Michael Kors Michael Kors nem lesz nő sem tudott ellenállni.

Összetétel

fej

csillagánizs, bergamott, kakukkfű, bors, koriander, elemi

szív

velúr, füstölő, zsálya

Alapillat

pézsma, szantálfa, pacsuli, fás hangok

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc