Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Miracle - EDP 30 ml + testápoló 50 ml

Márka: Lancome
Miracle - energikus, szikrázó illat nőknek. Megidézi az élet szépségét és egyediségét.  Nem véletlen, hogy a Miracle arca Uma Thurman. Éppen azt képviseli, amit ez a csodálatos parfüm. Határozott,… Leírás és paraméterek

Leírás

Miracle - energikus, szikrázó illat nőknek. Megidézi az élet szépségét és egyediségét. Nem véletlen, hogy a Miracle arca Uma Thurman. Éppen azt képviseli, amit ez a csodálatos parfüm. Határozott, karakteres, számára minden másodperc egy csoda, amelyet csak egy igazi nő képes megteremteni. Egy érzéki virágos, enyhén fűszeres illat, vidám és inspiráló, megmutatja, hogy az élet egy csoda.

Az illat 2000-ben került a piacra.

Összetétel

fej

frézia, kínai szilva

szív

magnólia 

Alapillat

jázmin, borostyán

Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc