Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Miss Dior Absolutely Blooming - EDP

Márka: Dior
2016-ban a Dior divatház újabb illatot mutatott be a nők számára - a Miss Dior Absolutely Blooming-ot. Ez a virág-gyümölcs illat szenvedélyes és modern. Ennek az illatnak a parfümje Francois Demachy,… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (4):

Leírás

2016-ban a Dior divatház újabb illatot mutatott be a nők számára - a Miss Dior Absolutely Blooming-ot. Ez a virág-gyümölcs illat szenvedélyes és modern. Ennek az illatnak a parfümje Francois Demachy, aki az illat érzékiségét és vonzóságát adta.

 

Összetétel

fej

pink bors, fekete ribizli, málna, gránátalma

szív

pünkösdi rózsa, rózsa maja

Alapillat

fehér pézsma

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc