Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Miss Dior Originale - EDT TESZTER

Márka: Dior
1947-ben a Dior márka  létrehozta a Miss Dior illatot, amely az összes fougere illat szerelmesének készült.  Az illat  elején  egy érdekes virágok, galbana és aldehidek kombinációja érezhető, a… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

1947-ben a Dior márka  létrehozta a Miss Dior illatot, amely az összes fougere illat szerelmesének készült.  Az illat  elején  egy érdekes virágok, galbana és aldehidek kombinációja érezhető, a szívillatban rejtőznek a virágok, amelyek édes tónust  kölcsönöznek az illatnak. A kompozíciót pedig a zuzmó, pacsuli, ámbra, szantálfa, bőr és labdanium kombinációja zárja.

Összetétel

fej

bergamott, zsálya, galbánum, gardénia, aldehidek

szív

rózsa, nárcisz, szegfű, írisz gyökér ibolya, jázmin, neroli, gyöngyvirág,

Alapillat

vetiver, moha, pacsuli, ámbra, szantálfa, bőr, labdanum

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc