Adatvédelmi alapelvek a Vivantis.hu

A Vivantis.hu weboldalt igyekszünk az Ön igényeihez igazítani. A weboldalon való tevékenysége alapján személyre szabjuk tartalmát és megmutatjuk a releváns termékeket. Az "Értem" gombra kattintva, vagy a sávon kívüli helyre kattintva egyetért a cookie használatával és a weboldalon folytatott tevékenység adatai felhasználásával a célzott hirdetések megjelenítéséhez a közösségi hálózatokon és más webhelyek hirdetési hálózatain. Bármikor kikapcsolhatja a személyre szabást és a célzott hirdetéseket, illetve szerkesztheti a beállításokat az Adatvédelmi beállítások részben.

Áruvisszaküldés 2 hónap
Ügyfélszolgálat  [email protected] | +36 155 073 50
Menu

Miss Dior - tusfürdő

Márka: Dior
A Miss Dior Eau de Toilette egy könnyű, ciprusos-virágos illat a nők számára a Dior termékcsaládtól. Ez a klasszikus illat alkalmas mindennapi viseletre. Először a friss vérnarancs illata érezhető. A… Leírás és paraméterek
Ennek a darabnak a változatai (1):

Leírás

A Miss Dior Eau de Toilette egy könnyű, ciprusos-virágos illat a nők számára a Dior termékcsaládtól. Ez a klasszikus illat alkalmas mindennapi viseletre. Először a friss vérnarancs illata érezhető. A szívében egy finomabb hangot fedezhet fel, amelyben a rózsák dominálnak, az illat alapja a pacsuli.

Az illat 2013-ban került a piacra.

Összetétel

fej
vérnarancs
szív
damaszkuszi rózsa, neroli, bolgár rózsa
Alapillat

pacsuli

Paraméterek

Származási hely
Francia
Nap
:
óra
:
perc
:
másodperc